avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sot divortat cu adresa necunoscuta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sot divortat cu adresa necunoscuta

Buna ziua ,intrebarea este cum se procedeaza in cazul in care s-a pronuntat divortul dar partajul nu s-a efectuat, si doresc sa vand parte din imobiliarele dobandite in timpul casatoriei,iar sotul divortat are adresa necunoscuta ,cum se poate rezolva ?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 01:06, 16 Decembrie 2010
cam cat poate dura un asemenea proces? se poate face la notar sau trebuie cu un avocat si inaintat la judecatorie in vederea deciziei de impartire?
notarul nu are competenta in partajul judiciar. aveti nevoie de un avocat in special ptr faptul ca trebuie stabilita contributia sotilor la achizitia bunurilor si trebuie sa dovediti ca dvs ati contribuit cu cit mai mult, astfel veti avea si o cota parta mai mare din respectivele bunuri.

este bine sa consultati un avocat inainte de a depune cererea la instanta.
Puteti face partajul si la notar ( partaj voluntar) daca va intelegeti amiabil.
Ce spuneti dvs. se numeste tranzactie, am scris despre asta mai sus, vi-o poate intocmi un avocat sau chiar si dvs. cu putin ajutor ( de pe forum sau de la un avocat).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ghebosel_leu ghebosel_leu va rog spunetimi si mie toti pasii care trebuie facuti in cazul in care ajung la partaj cu fosta sotie.multumesc mult. (vezi toată discuția)
Divort alexandru9591 alexandru9591 care ar fi pasii de urmat in situatia in care vreau sa divortez de sotie din cauza ambelor parti,tinand cont ca avem 2 copii majori,apartament ,masina si o ... (vezi toată discuția)
Partaj de comun acord sally_daisy sally_daisy Buna ziua tuturor, Am urmatoarea situatie : - Voi divorta de sotul meu de comun acord; am cazut de acord asupra impartirii bunurilor si vrem ca odata cu ... (vezi toată discuția)