avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... A fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

A fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale?

va rooog. stie cineva , a fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale ? legea spune ca la 1 ianuarie 2011 se infiinteaza politia locala. nu gasesc insa regulamentul. va multumesc:bow:
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 07:39, 8 Ianuarie 2011
#-o#-oInca nu s-a aprobat...cred ca au si uitat de el, ocupati cum sunt cu taierile de salarii, de pensii, cu reclacularile si ce o mai fi...
oare o fi adevarat ca functionarii din cadrul Serviciului de Evidenta se vor uni cu cei de la politia comunitara ? Nu ca ne-ar placea,dar asa se zvoneste.
Nu, dupa cum scrie in lege, politia locala are atributii foarte restranse referitor la evidenta.
Se va intampla exact cum a fost si cu Regulamentul Politiei Comunitare va aparea in ianuarie 2011....
interesant ca maine e sedinta la polia romana (tl) cu privire la acest aspect. si... se invoca acest regulament in adresa#-o

Alte discuții în legătură

Politia locala IORDANA IORDANA Mai este valabil pentru Politia Locala 1 post la 1000 locuitori, asa cum prevedea OUG 63/2010 pentru Politia Comunitara? Personalul politiei locale se preia de ... (vezi toată discuția)
Regulament cadru politie locala mihami mihami Buna seara! Am inteles ca s-a publicat in monitorul oficial Regulamentul-cadru de organizare si functionare a politiei locale. Daca este adevarat si cada se ... (vezi toată discuția)
Licenta Raluk89cool Raluk89cool Buna ziua!Am si eu o inrebare :Unde pot gasi materiale in legatura cu licenta,avand ca si tema,, ELEMENTE STATUTARE PRIVIND PERSONALUL POLITIEI LOCALE,,.pana ... (vezi toată discuția)