avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Licenta
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Licenta

Buna ziua!Am si eu o inrebare :Unde pot gasi materiale in legatura cu licenta,avand ca si tema,, ELEMENTE STATUTARE PRIVIND PERSONALUL POLITIEI LOCALE,,.pana acum am gasit doar legea 155/2010(legea politiei locale) si legea 188/1999(privind statutul functionarilor publici) si cam atat.Nu gasesc pe nicaieri surse bibliografioce,nici in biblioteci ,nici la politie:((.Daca poate sa ma ajute cineva,astept raspuns(macar de unde as putea face rost de cateva carti).Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Raluk89cool , utilizator 00:00, 11 Ianuarie 2011
Mai vedeti si HG 1332/2010 - regulament cadru.
Iar pentru ca politia locala se infiinteaza, de regula, prin reorganizarea fostei politii comunitare, e bine sa mergeti si la acea legislatie (legea 371/2004 si regulamentul cadru).
Literatura de specialitate pe politia locala nu prea o sa gasiti, dat fiind ca abia se infiinteaza.
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale? dan  constantinescu dan constantinescu va rooog. stie cineva , a fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale ? legea spune ca la 1 ianuarie 2011 se ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Politia locala IORDANA IORDANA Mai este valabil pentru Politia Locala 1 post la 1000 locuitori, asa cum prevedea OUG 63/2010 pentru Politia Comunitara? Personalul politiei locale se preia de ... (vezi toată discuția)