avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... certificat medico legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

certificat medico legal

Ma numesc Bunghes ionut si am 22 de ani .as avea si eu nevoie de un raspuns daca se poate .Am lovit o persoana cu pumnu odata am dat atat din cauza ca ma injurat si pe mine si pe pretena mea .Acea persoana sia facut certificat medico legal nu are decat 1 zi de spitalizare si mia cerut daune in valoare de 10 milioane neavand banii acestia iam zis cai dau jumate din suma si nu a acceptat si a spus ca se duce in instanta .Intrebarea mea este daca ajung in instanta imi face cazier sau intru la puscarie?is ff speriat pentru ca nam mai avut nici o abatere pana acum si probleme cu politia.Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:14, 16 Decembrie 2010
Pe certificatul medico legal nu apare "zilele de spitalizare" apare "zilele necesare pt. vindere" , el se poate vindeca oriunde " acasa, la scoala,etc".

In ce zone l-ai lovit? Eu cred ca are mai multe zile de ingrijiri medicale daca l-ai lovit cu pumnul. Apropo daca a cazut pe jos si s-a lovit la cap tot tu raspunzi.
Este vorba despre "lovire sau alte violente"a,stfel cum sunt acestea prevzute de art.180 al.2 c.pen.
In situatia in care partea vatamata va face proba lovirii de catre dvs si a conseccintelor acesteia,conform articolului mentionat sunteti pasibil de o pedeapsa cu inchisoare de la trei luni la 2 ani sau cu amenda.
Totul depinde provele administrate.
Este cel mai bine sa va intelegeti pentru a nu pierde timp si bani prin instantele de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma batut fara motiv cipoo cipoo Buna ziuo ma numesc I.M am 17 ani in urma cu 2 zile am fost batut de un domn patronul unui bar motivul nu il stiu mentionez ca am fost batut in doua randuri ... (vezi toată discuția)
Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
Zile spitalizare andrale andrale La cate zile de spitalizare se poate baga in penal? (vezi toată discuția)