avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare de domiciliu

buna
o fosta cumnata de-a mea s-a luat de fiul meu de9 ani pe drumul de la scoala . acesta a venit f. speriat si plingind si mi- a marturisit cele petrecute. eu l-am luat i am mers acasa la ea sa vedem ce s-a intimplat de fapt. am batut la usa apartam. in care locuieste cu sora sa si am dat un pas in hol intreband-o ce s-a petrecut , in acel moment sora ei a inchis usa , copilul a ramas afara si eu inauntru si-a sarit la mine sa ma bata si sa strige ca ce caut in casa ei,i-am cerut sa ma lase sa plec dar ea continua cu amenintarile asupra mea si nu vroia sa-mi deschida usa. in final am reusit sa ies in urma mea a dat cu un papuc dupa mine si cu omultime de injurii. ma pot considera ca am savirsit o violare de domiciliu?mersi
Ati mai ridicat o data aceasta problema intr-un alt topic deschis si ati primit lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la politie ContSters196054 ContSters196054 Buna ziua, am o intrebare in legatura cu un incident cu o vecina. Mentionez ca locuiesc in chirie cu contract, totul este legal. De cand m-am mutat am avut ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu florina_buica florina_buica ce pedeapsa primeste fostul sot,daca intra in locuinta de unde i-a fost stearsa rezidenza(adresa),prin evacuare,avand hotarare judecatoreasca..casa e pe numele ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu clausimo clausimo la mine in sat o batrinica a fost vizitata intr-o noapte de catre un individ ,acesta intrind peste ea in casa sa fure bani, crezind ca ca daca copii acesteia ... (vezi toată discuția)