avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire

buna seara,am o nelamurire in cazul unui proces care ar fi avut primul termen pe data de 6 decembrie,care din pacate s-a anulat.avocata a spus caci din cauza ca paratii nu au avut avocati...bun,dar acum eu ma intreb chiar era nevoie de avocati ??
in acest proces avem de facut mostenire si iesire din indiviziune...daca ei nu- si iau avocati nu putem sa finalizam niciodata acest proces??de cate ori au voie sa-l amane?? cat timp poate dura o porcarie dinasta??dupa cat timp se reprogrameaza procesul si cine il reprogrameaza?????care e perioada minima sau maxima.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: nicole852107 , utilizator 00:20, 16 Decembrie 2010
Fiind primul termen de judecata, instanta a amanat cauza pentru a da posibilitatea paratilor sa-si angajeze aparator. In caz caz contrar, s-ar fi incalcat dreptul la aparare. Nimeni nu poate aproxima urmatorul termen. Anumite instante acorda un termen normal, iar altele un termen mai scurt. Cu numarul de dosar care se regaseste pe citatie, accesati portalul instantei de judecata pe al carei rol se afla cauza dumneavoastra si puteti afla urmatorul termen, pentru a evita deplasarea efectiva pana la instanta.
imi cer scuze dar in termeni juridici un termen normal cat de normal poate fi?cat inseamna ?30 de zile?60??
ce se intampla daca fascistii astia(paratii):D nu se prezinta niciodata...cati ani poate dura??poate sa fie cineva sincer??...va rog??o sa o rezolvam vreodata??va multumesc....:((
1. Depinde de instanta. Eu am intalnit cauzuri unde s-au acordat 30 de zile, alte cazuri unde s-au acordat 14 zile etc.
2. Daca paratii nu se prezinta/nu-si angajeaza avocat sau nu fac niciun demers, este foarte probabil sa piarda procesul;
3. Se va rezolva cu siguranta, intr-un fel sau altul.
multumesc foarte mult,cateodata am impresia ca ma lupt cu morile de vant!!ca nu se v-a termina niciodata povestea,mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme ContSters106561 ContSters106561 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi dati un sfat in legatura cu un proces de divort, una dintre persoane este in Italia, fiind nevoie de actul de rezidenta pt a fi ... (vezi toată discuția)
Nu pot ajunge la proces spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Pe data de 30.03.2010 mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 30 zile . Am depus contestatie la tribunal si am proces pe data de 10.09.2010 ... (vezi toată discuția)