avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări antin
                      Utilizator

antin
                      Utilizator                    

antin	                   

salut.un functionar public,politist local,datorita sferei de activitate munceste in sarbatorile legale precum si simbata si dumineca  cind este ... (vezi toată discuția)
	                    antin	                   

salut.un functionar public,politist local,datorita sferei de activitate munceste in sarbatorile legale precum si simbata si dumineca  cind este ... (vezi toată discuția)

Kryptonick	                   

Buna
As avea o intrebare privitor l orele suplimentare
Lucrez la o firma unde se lucreaza in 3 schimburi. Pentru ca un coleg este in concediu lucram 12 ore ... (vezi toată discuția)
	                    Kryptonick	                   

Buna
As avea o intrebare privitor l orele suplimentare
Lucrez la o firma unde se lucreaza in 3 schimburi. Pentru ca un coleg este in concediu lucram 12 ore ... (vezi toată discuția)

dragonu89	                   

Buna ziua,as dori sa stiu,daca potrivit codului muncii ,si aici ma refer in domeniul de paza,la o tura de 8 ore intre 22:00/06:00 nu ar fi normal sa am 24 de ... (vezi toată discuția)
	                    dragonu89	                   

Buna ziua,as dori sa stiu,daca potrivit codului muncii ,si aici ma refer in domeniul de paza,la o tura de 8 ore intre 22:00/06:00 nu ar fi normal sa am 24 de ... (vezi toată discuția)