sint angajat intro intro primarie.am urmatoarele nelamuriri in ceea ce priveste organizarea serviciilor de sefi,sefi carora le place sa le cazi la picioare cind ceri cite o explicatie.
-eu muncesc in 2 schimburi 1 si 2, se munceste 8 ore /zi ,nu se face schimb 3 ,iar pentru a merge la munca faca 2 ore una dus una intors spre casa.nelamurirea mea este urmatoarea:
--- e legat programul de munca 15-23?daca NU ,DE CE?
---termin schimb 2 la ora 22 iar urmatoarea zi intru in serviciu la ora 06.E legal? ce act normativ se incalca?
---se munceste consecutiv ,o zi 06-14 a doua zi 14-22 iarasi 06-14 si se repeta inclusiv simbata si dumineca iar repaus se acorda o singura zi la buna dispozitie a sefilor pretextind ca liberele cerute conform planificarii nu se pot respecta din X motive.
---E LEGAL ca sefii sa-ti impuie perioada concediului de odihna?ce act normativ se incalca?
O sa mai fie si altele insa astept lamuriri cit mai bine puse la punc pentru a incerca cu ajutorul d-voastra o luminare a mintii sefului. cu multumiri ,Antin
Ore suplimentare
Kryptonick
Buna
As avea o intrebare privitor l orele suplimentare
Lucrez la o firma unde se lucreaza in 3 schimburi. Pentru ca un coleg este in concediu lucram 12 ore ... (vezi toată discuția)