avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vreau o diferenta exacta intre plangerea prealabila si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vreau o diferenta exacta intre plangerea prealabila si plangerea penala daca se poate...

buna....as vrea daca se poate cineva sa-mi dea o diferentiere excacta intre plangerea prealabila si plangerea penala......va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 21:11, 20 Martie 2008
M-am grabit si am scris ce am vrut sa spun in citat :"> Adica:

Prin modificarea art 279 alin 2 din Codul de proc pen s-a eliminat posibilitatea adresarii plangerii prealabile direct la instanta de judecata. In prezent plangerea prealabila se adreseaza organului de cercetare penala sau procurorului. Modificarea s-a facut prin Legea nr. 356/2006.
Da, corect!:)
Doar sunt av.penalist!:D
Am scris ...aiurea,fara sa gandesc....Sorry!:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare direct la instanta aleutin10 aleutin10 buna seara..mă poate ajuta cineva...pot deschide un proces penal adresându-mă direct judecătoriei și nu parchetului. MULȚUMESC (vezi toată discuția)
Plangere penala corny39 corny39 Care sunt pasii de urmat pentru efectuarea unei plangeri penale ? (vezi toată discuția)
Scandal nyikon_17 nyikon_17 saptamana trecuta am iesit cu 2 prieteni la o bere, ne-am lungit, unu din ei m-a jignit si l-am lovit. Dur e ca nu imi aduc aminte cat de mult lam lovit dar el ... (vezi toată discuția)