avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cineva imi foloseste numele si pozele pe un cont fals ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cineva imi foloseste numele si pozele pe un cont fals de Facebook - ce se poate face?

Buna seara, va scriu in legatura cu un subiect mai delicat care nu stiu daca se incadreaza intr-una din teme, dar e o problema destul de grava si nu stiu cum sa o rezolv ! Am un cont suficient de activ pe site-ul de socializare facebook . De doua zile o persoana care cred ca nu e in toate facultatile mintale, si-a facut un cont cu numele meu, pozele mele si posteaza peste tot in numele meu injurii aduse prietenilor mei, site-urilor pe care intru.. etc. Se poate face ceva in legatura cu asta? Stiu si cine e persoana respectiva . Va rog sa imi raspundeti cat mai repede posibil. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mony_a18 , utilizator 23:59, 22 Decembrie 2010
sa faca plangere la politie pentru ce?
S-a rezolvat deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire cont peronal facebook defaimator fara accept sorinv sorinv In 2012 un \\"prieten\\" s-a oferit sa imi faca un cont de Facebook deoarece eu nu ma prea pricepeam la acest mod de socializare. Sunt o persoana publica, ... (vezi toată discuția)
Incercare de santaj alinuta_micuta alinuta_micuta Buna seara! Nu stiu sigur daca am nemerit ok forumul, daca este altul care se potriveste problemei mele, va rog sa ma indrumati ulterior. (violarea intimitatii ... (vezi toată discuția)
Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)