avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie cu cetatean din colombia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie cu cetatean din colombia

buna seara ...as dori sa aflu ce acte necesare ar trebui unei cetatene din colombia pentru a se casatori cu un cetatean roman mentionez casatoria va avea loc in romania..va multumesc anticipat!in plus as dori sa mai aflu in ce contitii poate calatori aceasta persoana in romania ce se cere invitatie din partea unui cetatean roman ce trebuie sa indeplineasca un cetatean roman pentru a o invita??
Cel mai recent răspuns: IsHsI , utilizator 22:15, 30 Martie 2022
Buna seara

Am si eu o intrebare va rog frumos in privinta casatoriei cu un cetatean Columbian, din ce am inteles eu Columbia nu are ambasada in Romania, oare de unde putem procure certificatul de cutuma al cetateanului strain , dovada ce se va elibera de Ambasada statului respectiv (dovada va cuprinde, in mod obligatoriu faptul ca, in conformitate cu legea nationala sunt indeplinite conditiile de fond si ca se poate casatori in Romania).

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casatorie cu cetatean indian georgetazih georgetazih Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean indian in Romania. El vine cu viza pe 3 luni de vizita. Are toate actele necesare pt. casatorie in Romania, dar la ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sau probleme juridice georgetazih georgetazih As dori sa-mi scrie-ti actele necesare pentru casatoria in Romania dintre un cetatean roman si un cetatean indian si procedurile.Daca poate sa-mi trimita ... (vezi toată discuția)