avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil OUG 148/2005 pentru copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil OUG 148/2005 pentru copil nenascut - proces cu statul

Va rog sa-mi spuneti si mie daca as avea castig de cauza daca dau statul in judecata ca sa-mi dea indemnizatia de crestere a copilului pana la doi ani dupa OUG 148/2005? in cazul in care eu ar trebui sa nasc in ianuarie 2010. Pentru ca nu mi se pare corect ca in momentul in care am decis sa fac un copil am studiat legislatia in vigoare la acel moment si am decis ca pot sa-mi permit ca cresc un copil cu acea indemnizatie si sa vina statul inainte de a naste sa-mi refaca calculul.
Pentru mai multe detalii accesati link-ul
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mamica de gemeni deninick23 deninick23 Avem un baietel de 1 an si 5 luni si sotia mea este in concediu de maternitate pentru el pana la 2 ani. Intre timp, acum 2 saptamani a nascut 2 baietei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2011 tcris tcris Buna, Cine ma poate lamuri in legatura cu indemnizatia de crestere copil conform Ord. 111/2010? Mentionez ca in prezent sunt in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul ccc ral317 ral317 Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in septembrie. Primul copil are un an si sapte luni, certificat de grad I si as vrea sa stiu daca am vreo ... (vezi toată discuția)