avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate

Buna ziua, imi puteti da un model de Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate?
Cel mai recent răspuns: Tania D , Consultant resurse umane 15:30, 17 Decembrie 2010
Sunt inscrisa la un medic de familie, iar declaratia privind apartenenta la casa de sanatate mi-o trebuie ptr angajare si nu stiu cum sa o formulez. Daca ma puteti ajuta sa o formulez,va rog frumos.
Vedeti ca v-am dat modelul un pic mai sus. Treceti numele societatii la care sunteti angajata daca ati inceput deja, daca nu veti scrie ceva gen " subsemnata, cnp, declar pe propria raspundere ca sunt inscrisa pe listele medicului de familie ----( treceti numele medicului) care apartine de casa de sanatate--- treceti judetul in care se afla medicul de familie.
Va multumesc frumos.
in mod normal firma ar trebui sa aiba un formular pt declaratia aceasta, daca nu au puteti sa o folositi pe cea formulata un pic mai sus de colga gina_83

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere casa de sanatate de catre salariat ga-ga ga-ga Buna ziua. Sunt la inceput de activitate- si am angajati cu domiciliul in 3 judete- contractele de munca s-au incheiat deja-( locul muncii -in ue-franta- asa ... (vezi toată discuția)
Declaratie casa de sanatate Daliborka Daliborka Buna ziua in momentul angajarii , angajatul este obligat sa dea declaratie pe propria raspundere de care casa de sanatate apartine , adica a catui judet? (vezi toată discuția)
Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)