avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen de eliberare carte de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen de eliberare carte de identitate

Are dreptul ca pentru o carte de identitate provizorie biroul de evidenta publica teritorial sa te tina 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: ContSters51068 , utilizator 19:41, 31 Ianuarie 2009
Ti se intirzie eliberarea cartii de identitate provizorie deoarece, probabil au aparut probleme in legatura cu numele tau:
- condamnari penale in strainatate, urmariri in strainatate, vagabondaj, prostitutie, trafic de persoane, droguri, implicari in infractiuni, cersetorie, fals de identitate, eventuale plingeri mai vechi, etc.
- posibile urmariri penale, locale sau nationale,
- plingeri Interpol,
- mandate de arestare internationale,
- relatii cu cetateni straini dubiosi sau cercetati, consemn la frontiera, interdictii, etc.

Oricum, exista o problema cu cazierul tau sau vor sa faca o verificare, ceva.

Altfel, buletinul se elibereaza in 2 ore, daca platesti urgenta, sau maximum 7 zile.

Fugi cit mai poti ! :D

E o problema la cazier, aproape sigur. Numai in cazul asta se cer clarificari de la Bucuresti.
Probabil ca nu e actualizat cazierul. E procedura standard.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Ianuarie 2009
ContSters51068, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Refuz de a elibera carte de identitate ntgheorghe@yahoo.com ntgheorghe@yahoo.com Buna ziua, Am depus documentele la circa de politie din sectorul meu pentru reinnoirea cartii de identitae pentrul motivul \'expirare\'. Cind m-am dus ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate in regim de urgenta nika7221 nika7221 Buna seara.Am pierdut CI si urmeaza sa am divortul pe 13 decembrie.Sunt in Germania si urmeaza sa vin in tara pe 1 decembrie Se poate divorta la notar cu ... (vezi toată discuția)