avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce este cota-parte la intretinerea de la bloc?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce este cota-parte la intretinerea de la bloc?

Va rog f mult sa.mi spuneti ce inseamna cota-parte,rubrica care se afla pe lista unde sunt cotele de plata a intretinerii?Cand am intrebat pe administratorul blocului...a bajbait.o f rau...in final,mi.a spus ca este plata lunara pe suprafata apartamentului.O fii...nu zic NU,dar aici apar unele nereguli si automat 2 intrebari,si anume:
1)DACA REPREZINTA PLATA LUNARA A SUPRAFETII APARTAMENTULUI,DE CE SUMA LUNARA NU ESTE FIXA,CI INTR.O LUNA ESTE 19 RON IN ALTA LUNA 30 RON,ACUM DE EXEMPLU,PE LUNA
OCTOMBRIE ESTE 50RON.SUPRAFATA APARTAMENTULUI ESTE MEREU ACEEASI!CE...INTR.O LUNA SE DILATA IAR IN ALTA LUNA SE CONTRACTA??????????!!!!!
2)SE PLATESTE SUPRAFATA DE 2 ORI??!O DATA IN PLATA INTRETINERII SI ALTA LA IMPOZIT?
Mii de multumiri!Nu stiu daca am nimerit bine categoria pe forum!
@elisia
Sper ca am reusit sa ma fac mai inteleasa la ceea ce va rog mult sa.mi raspundeti!


Nu nu ati reusit sa va faceti inteleasa Mai bine faceti dv o poza la lista de intretinere apoi o postati aici pe forum si intrebati ce nu intelegeti.

Puteti sterge partea cu numele persoanelor in cazul in care sunt afisate.
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
w_v_w_v, utilizator
Buna ziua!Am o mare rugaminte sa.mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare:Anii de pensie pe caz de boala se adauga la anii de vechime in munca?Am 30 ani ca vechime in munca si 7 ani pensie boala!Mii de multumiri!
Da, anii de pensie de invaliditate se adauga la anii de vechime in munca. Atunci cand iesiti la pensie pentru limita de varsta, stagiul de cotizare este format si din cei 7 ani de pensie de invaliditate.
Dar pentru amanunte, postati intrebare dumneavoastra in sectiunea rezervata pensiilor de pe acest site.
www.avocatnet.ro/content/for...
Buna seara!Multumesc pt raspunsul de anul trecut!Cu mult respect,va rog f mult spuneti.mi cand pot iesi la pensie anticipata partiala dupa 30 de ani vechime in munca cu stagiul de cotizare de 30 ani + cei 8 ani de pensie pe caz de boala invaliditate gr2 fiind nascuta in luna iunie 1957.Mii de multumiri!
Interventie moderator
Doamna, aici se dezbat probleme legate de asociatiile de proprietari.
Pentru problema dv. puneti aceasta intrebare la forumul de "pensii".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea diminuarii platii la intretinere adriannnn adriannnn De curand , impreuna cu alti vecini, am tras o conducta separata de apa potabila, astfel incat apa rece n-o mai platim la asociatie, ci direct la Compania de ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari getaiuliana getaiuliana Buna ziua. Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare.Asociaria de locatari a hotarat sa ne puna sa platim si noi , cei care suntem debransati de la ... (vezi toată discuția)
Condominiu bloc proprietate personala ContSters429712 ContSters429712 Buna ziua ! Imi spune-ti va rog ce se întâmplă in momentul in care plec din apartament pentru o perioada nedeterminata. Care sunt obligațile mele de plata ... (vezi toată discuția)