Daca am mail de la angajator, de exemplu numele.meu@angajator .ro , acest angajator are dreptul sa-mi citeasca mailurile?
Sau are dreptul sa-mi schimbe parola iar eu sa nu mai am access la mailul care de fapt contine numele meu si de pe care eu trimiteam si primeam mailuri de la clienti?
Angajatorul are acest drept.. practic sa mi se substituie?
Este o speta interesanta, in ce priveste situatia adreselor de email prenume.nume@firma.com dupa ce contractul de munca s-a incheiat.
Angajatorul are dreptul de a primi in continuare pe ea mesaje (a o citi), pentru ca orice mesaj se prezuma a fi destinat firmei.
Mai interesant este daca angajatorul nu notifica partenerii de afaceri de faptul ca nu mai lucrati acolo si se foloseste in continuare activ de numele dumneavoastra. Nu gasesc o reglementare expresa a acestui comportament. Pe de o parte, seamana a folosire a numelui altuia si concurenta neloiala, pe de alta parte, seamana cu situatia in care o firma cu 1 angajat foloseste adrese de email cu nume fictive pentru a parea mai multi, un comportament benign. :hm: