frank_kvitta 
	    	Utilizator

frank_kvitta 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 emiliana	                   

1.Daca am facut o plangere penala acum 3 luni, pot sa citesc declaratia data de parat? sau organul poate sa ma informeze ce a declarat paratul?
2. Am facut ... (vezi toată discuția)
	                    emiliana	                   

1.Daca am facut o plangere penala acum 3 luni, pot sa citesc declaratia data de parat? sau organul poate sa ma informeze ce a declarat paratul?
2. Am facut ... (vezi toată discuția)

arad33	                   

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema cu care ma confrunt,de fapt cum se numeste ,.s au interpreteaza?Vecinii mei au daramat gardul de caramida ... (vezi toată discuția)
	                    arad33	                   

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema cu care ma confrunt,de fapt cum se numeste ,.s au interpreteaza?Vecinii mei au daramat gardul de caramida ... (vezi toată discuția)

cyan	                   

Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:(
Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)
	                    cyan	                   

Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:(
Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)