avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... drepturi ale avocatilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

drepturi ale avocatilor

Potrivit Hotararii Consiliului UNBR nr. 912 din 11 decembrie 2010, ajutorul pentru cresterea copilului va fi in cuantum fix de 600 RON lunar pentru aceeasi perioada pentru care beneficiarul indemnizatiei de crestere a copilului a optat conform prevederilor OUG nr. 111/2010, pana cand copilul va implini varsta de 2 ani.

1. Avocatii (barbati) carora li se vor naste copii de la 01.01.2011 vor beneficia de prevederile Consiliului UNBR nr. 912 din 11 decembrie 2010 in cazul in care vor fi ei cei care vor alege sa intrerupa activitatea timp de doi ani pt. cresterea copilului?

2. Avocaii care vor beneficia de indemnizatia de crestere a copilului in cuantum de 600 RON de la Barou , vor beneficia in acelasi timp si de indemnizatie de la stat in functie de venitul mediu anual din anul precedent nasterii copilului, se vor cumula cele doua indemnizatii; de la barou si de la bugetul statului?
dupa cum zic ei, da, numai ca s-ar putea sa fie numai teorie...si vorba aceea, de la teorie pana la practica, vorba orbului, lasa c-o sa mai vedem noi...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil avocat wildcat wildcat Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Sunt avocat stagiar de 2 ani si 5 luni si in concediu prenatal de o luna. Voi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil -mama avocat lavinutza1975 lavinutza1975 Buna seara, Nu mai sunt la curent cu modificarile facute in ultimul timp, fiindca am fost plecata o perioada de timp si v-as ruga sa-mi spuneti daca se mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Elisabeta C. Elisabeta C. Voi beneficia de prevederile legislatiei actuale privind cuantumul indemnizatiei si durata concediului maternal (copil nascut pe 22 sept. 2010) si stiu ca de ... (vezi toată discuția)