avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca temporara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca temporara

As dori un model de plangere catre judecatorie. Pe ultima luna nu am primit tichete de masa stipulate in contractul de munca temporara
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 19 Decembrie 2010
Daca obligativitatea tichetelor era a angajatorului trebuie sa va adresati Tribunalului
radumur a scris:

As dori un model de plangere catre judecatorie. Pe ultima luna nu am primit tichete de masa stipulate in contractul de munca temporara

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul …………. domiciliat in ……………….., judetul …………………….., str. ……………………. nr. ……, etajul ……., apart. … , chem in judecata si personal la interogatoriu pe S.C. …………………. cu sediul in ………. judetul …………………….., str. ……………………. nr. ……, etajul ……., apart. …… CUI ............, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. .........., pentru ca prin hotararea ce veti pronunta sa o obligati la acordarea tichetelor de masa pentru luna ....... , sa-mi plateasca cheltuieli de judecata si onorariu de avocat.

Motivele actiunii sunt urmatoarele :

In fapt, parata …………………………………..

In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art. ....

In dovedirea actiunii inteleg sa folosesc urmatoarele probe : …………………………………………….

Domnului presedinte al ………………………….

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un site de indrumari pentru a face singur chemare in judecata Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Nu am bani de avocat si as vrea sa dau in judecata pe cineva. Ati putea va rog sa-mi spuneti daca exista vreun site web de indrumari cum sa dai ... (vezi toată discuția)
Model de actiune pentru plata nedatorata louisa louisa As dori un mdel de actiune pentru recupararea unei plati nedatorate in care am fost executati in calitate de tert poprit. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Litigii de munca florin40 florin40 Buna ziua ,as dori si eu un model de trimitere in instanta a angajatorului pentru neplata sporurilor de noapte si sporurilor de vechime. (vezi toată discuția)