avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de toxicitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de toxicitate

Buna ziua!As vrea sa stiu daca lucrand in mediu toxic,ar trebui sa beneficiez de un spor de toxicitate.Mentionez ca intreband aceasta in cadrul societatii unde lucrez,mi s-a spus ca legislatia este reglementata numai ptr institutiile de stat,iar solventii si cerneala cu care lucram nu sunt trecute in nomenclatorul cu substante periculoase ptr organism.Evident,nu poate fi adevarat,mai ales ca dansii sunt foarte vigilenti la controlul de la mediu cat si de la protectia muncii.Ce pot face in acest caz?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:55, 20 Decembrie 2010
Nu aveti decit sa sesizati ITM-ul ca lucrati in conditii vatamatoare nedeclarate ca atare de angajator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc aerostar sa - spor pericol/toxic Andrei7709 Andrei7709 Lucrez de 5 ani la SC Aerostar SA Bacau, si nu se da nici un spor de toxicitate. Cum aflu daca ar trebui sa se dea? lucrez cu substante toxice, cancerigene, ... (vezi toată discuția)
Spor de toxicitate andreeanegurescu andreeanegurescu lucrez ca sef de depozit la o institutie bugetara .laboratoarele de chimie si toxicologie ale institutiei beneficiaza de spor de toxicitate.eu care doar ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a sporurilor pt munca in mediu toxic ContSters118821 ContSters118821 De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, si in ciuda faptului ca nu mi s-au creat conditii ... (vezi toată discuția)