avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate

Buna,

am un debitor asupra caruia a fost admisa dizolvarea (ceruta de registru com.); ce pot face in aceasta situatie?

Daca introduc o somatie, banuiesc ca mi se suspenda?!

Va rog sa-mi dati un sfat.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:26, 24 Decembrie 2010
AMF2010 a scris:

Buna,

am un debitor asupra caruia a fost admisa dizolvarea (ceruta de registru com.); ce pot face in aceasta situatie?
Daca introduc o somatie, banuiesc ca mi se suspenda?!

Intrebarea dvs este foarte clara , din pacate raspunsurile formulate sunt .......
Dizolvarea ceruta de ORC si admisa de instanta este formulata in baza art 237 alin 1 din lege 31/1990
In baza art 237 alin 7 puteti cere la ORC numirea unui lichidator
Luati legatura cu un lichidator in acest sens !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare! si atat... fany22 fany22 Am o firma debitoare in dizolvare. Am cautat peste tot, la Tribunal, la Onrc si n-am gasit nimic nou, decat asta ca e in dizolvare judiciara cf. art. 237 din ... (vezi toată discuția)
Cum se poate interveni in actiunea inaintata de orc pentru radierea unei societati ? kem kem In situatia in care o societate are datorii si impotriva ei ORC depune la Tribunal o cerere pentru dispunerea radierii, creditorul are posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Recurs dizolvare societate lorefaur lorefaur Buna dimineta, Ma puteti ajuta va rog cu un model de recurs impotriva unei sentinte de dizolvare a societatii in baza art.237 alin.1 , lit.c din Lg.31/1990. ... (vezi toată discuția)