Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 slujitoru	                   

Buna seara! Ma numesc Longin Slujitoru si v-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema: mama mea(pensionara de 15 ani) s-a mutat din judetul Ialomita in judetul ... (vezi toată discuția)
	                    slujitoru	                   

Buna seara! Ma numesc Longin Slujitoru si v-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema: mama mea(pensionara de 15 ani) s-a mutat din judetul Ialomita in judetul ... (vezi toată discuția)

ghita49	                   

Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act.
 Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
	                    ghita49	                   

Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act.
 Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)

mdl7220@yahoo.com	                   

Am pensie de boala gradul 3 ce beneficii am ?Multumesc. Daca pe decizie am 312 lei atata iau sau 640?
 (vezi toată discuția)
	                    mdl7220@yahoo.com	                   

Am pensie de boala gradul 3 ce beneficii am ?Multumesc. Daca pe decizie am 312 lei atata iau sau 640?
 (vezi toată discuția)