buna ziua
Astazi m-am inregistrat pe acest forum de discutii, dupa ce am "purtat discutii aprinse" (la casa de pensii) legate de modalitatea de atribuire a cupoanelor de calatorie CFR.
INTREBARE: un pensionar intrat in pensie incepand cu data de 01.09.2015 are dreptul la cupoane de calatorie CFR incepand cu data de
- 01.09.2015 adica pe 4 luni
- doar pe trimestrul al IV-lea adica octombrie, noiembrie, decembrie - adica pe trei luni
- numai de la anul urmator - adica din 2016
poveste adevarata ca sa va distrati, caci nesimtirea prostia si indolenta vad ca e un sport in floare
mie nu mi s-au acordat deloc aceste bilete de calatorie, asa ca am luat problema la propriu "in mana" si vazand prostia si ingamfarea angajatelor le-am punctat acolo cateva pe un ton moale, si cand am vazut ca persista, si insista.....am dat-o pe tiganeste.
Cum este posibil ca toti cei din septembrie in pensie, sa primeasca aceste cupoane, eu nu?
Ca har, ca mar, ca imi face mie favor, ca mi le tipareste mie in moid expres. Lasa mai ca dau eu poalele peste cap, si va favorizez eu ! Tot expres, ca s-au mutat cocalarii la acordat
cupoane CFR la modul preferential! Din septembrie pana acum 5 greseli DIFERITE, toate in dreptul meu, semnalate de mine, si talpi de spinare din partea mea, care de abia merg de dureri de mijloc.
Imi fac ei mie favor, ai???
I N C O M P E T E N T A