avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decret 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decret 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva

Mai este in vigoare Decretul 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva ? Se aplica
la acest moment in asociatiile de locatari-proprietari?
Dar ce se intimpla in acet caz daca; am o restanta din motive obiective lunile sept si oct 2003 apoi mi se incaseaza lunar din noembrie 2003 pina in aprilie 2007 cind nu a mai vrut [administatorul de la acociatie]sa imi primeasca bani apoi dupa multe interventii ma actionat in judecata . Acum ne judecam, dar repet nu vor sa imi primeasca bani pentru cele doua luni din 2003 acestea intra la prescriptie?
Dar din 2003 pana in 2010 aveti acelasi administrator? Presedintele, membrii comitetului, cenzorul sunt aceeasi? Ati facut sesizare la presedinte sau ati participat la adunarea generala sa aduceti la cunostinta ca nu vi se primesc banii? Celorlalti proprietari li se incaseaza banii sau sunt si ei in aceeasi situatie cu dv?
Mergeti la banca si depuneti banii in conrtul asociatiei sau trimiteti banii prin posta.
cu toate documentele am fost la comitetul executiv al asociatiei l- am depus cu nr de inregistrare si in interogatoriul dat de adm la judecator a spus ca sa hotarit 'verbal' ca sint bun de plata apropo' am depus pe o luna bani la posta si mi sa returnat decit presedintele sa schimbat ceilalti sint pe loc
Da, prescriptia extinctiva a dreptului material la actiune opereaza si in raportul asociatie de proprietari - locatar. Lunile din 2003 sunt "prescrise", daca de la momentul scadentei lor si pana la introducerea actiunii au trecut mai mult de 3 ani.
Care este istoria cu acele luni, septembrie si octombrie 2003? De ce nu s-au mai platit? Apoi, cum a incasat administratorul intretinerea sarind cele doua luni?Pentru orice plata se incaseaza sumele cele mai vechi...

Alte discuții în legătură

Plata intretinere tatianato tatianato Buna ziua .Am o problema:am o restanta la intretinere iar administratorul nu imi incaseaza luna curenta ci imi taie chitanta pentru restanta,nu inteleg scopul ... (vezi toată discuția)
Contestatia penalitatilor de intarziere la plata cheltuielior de intretinere ralume78 ralume78 In decembrie 2010 s-au afisat la avizier penalitati de plata aferente cheltuielior de intretinere pentru perioada 2005-2010. In urma adresei facute catre ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere filimonandreea filimonandreea buna ziua ! Sunt si eu un restantier la intretinere, ca multi altii nu de rea credinta incepand cu anul 2002 pana in prezent; pana acum cateva luni de ... (vezi toată discuția)