marian1973_bc a scris:
Buna seara. am o problema cu care ma confrunt. Va rog sa-mi dati un sfat daca se poate.
Am avut o lucrare de instalatii la cineva, si nu mi-a platit iar pentru ca i-am abandonat lucrarea, l-am stresat cu telefoanele si am mai avut si "tupeul" sa ma duc la el sa-mi cer drepturile, m-a acuzat ca i-am luat un pikamer in valoare de 7000 lei.
Ca treaba sa fie si mai buna a venit si cu 2 martori care din declaratiile lor un unul spune ca era verde, celalalt spune ca era negru. Eu ma indoiesc ca a avut asa ceva mai ales ca ei se incurca in declaratii
ca dovada aproprietatii si valorii acesteia (7000 lei)sunt suficienti numai martori sau trebuie dovada si cu acte asupra proprietatii? Va intreb aceasta pentru ca martori mincinosi se gasesc peste tot . Pentru o bere...
Va multumesc.
Problema cu martorii mincinosi poate constitui o mare problema.De ce?
Declaratiile unor martori mincinosi constituie mijloace de proba in procesul penal.
Adica pe baza unor asemenea mijloace de proba riscati sa fiti condamnat.
Incercati sa va angajati urgent avocat deoarece puteti avea probleme penale.
Si eu am un caz in care pana una alta nu reusesc sa ii dau de cap.Exista declaratii mincinoase si organele de ancheta le iau in seama.Mai mult de atat, chiar si procurorul le ia in seama deoarece sunt mijloace de proba in procesul penal.
Si pentru ca totul sa fie si mai ,,frumos" se refuza si audierea unui martor in aparare intrucat la politie s-a consemnat de politist ca martorul refuza sa declare...
Procurorul a considerat ca nu il poate audia pe martorul apararii deoarece...nu vrea sa declare...si are si dovada...ca a semnat ca nu vrea sa declare...
Nu este vorba de un caz de omor dar daca ar fi...?:confused:
Fac mentiunea ca martorul nu este ruda...