avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Platitor de tva sau nu?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Platitor de tva sau nu?

cand am ridicat actele de la RC nu mi s-a dat CIF-UL.asta inseamna ca nu sunt platitor de tva,sau trebuie sa merg sa il cer?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 23:48, 20 Decembrie 2010
Toata lumea are CIF, indiferenta ca esti / nu esti inregistrat in scopuri de TVA. CIF-ul se elibereaza de catre finante(ANAF) din cate stiu eu
veronica ene a scris:

cand am ridicat actele de la RC nu mi s-a dat CIF-UL.asta inseamna ca nu sunt platitor de tva,sau trebuie sa merg sa il cer?


Buna seara! cand ati completat vectorul fiscal ati bifat platitor de TVA?
Daca da atunci trebuie sa va prezentati la ANAF si sa solicitati Certificatul de înregistrare fiscală în scopuri de TVA (OMFP 262/2007)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sc la anaf bob02008 bob02008 Buna ziua, am un SRL-D cu domeniu de activitate comert cu jucarii. Sediul social il am intr-un judet iar punctul de lucru o sa-l infiintez in alt judet. Tocmai ... (vezi toată discuția)
Cif danielandrei danielandrei cui si cif aceasi lucru? sau cui era inainte de 2007 si acum e valabila numai denumirea de cif? Ce lege a reglementat asta? (vezi toată discuția)
Pfa norma fixa de venit - neplatitor de tva - cod de identificare fiscala??? ipi ipi Buna ziua, Sunt inregistrat ca PFA norma fixa de venit - neplatitor de TVA. Astazi am fost sa ma inregistrez in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)