avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor lipsa,
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor lipsa,

Sunt citata ca martor la un proces la care am fost deja in urma cu 13 ani si acum se rejudeca procesul.Eu traiesc in strainatate de 3 ani si parintii mei m au instiintat.Am spus ce am avut de spus si nu pot sa plec pt ca muncesc.Ma poate reprezinta un avocat?,eu oricum nu mai am nimic de declarat.Ce se intampla daca nu ma prezint,parintii mei m au sunat astazi si in ianuarie este procesul.Sunt foarte stresata ca s ar putea intampla ceva rau daca nu ma prezint.Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 21:33, 20 Decembrie 2010
- faceţi un înscris către instanţă, arătaţi imposibilitatea prezentării precum şi aspectul că nu mai aveţi nimic de declarat faţă de depoziţia de martor iniţială.
- da, vă poate reprezenta un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile si obligatiile unui martor intr-un proces penal Monica1 Monica1 Sunt citata ca martor intr-un proces penal,pentru Fond( ce inseamana asta ? ). In citatie scrie ca \" Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se ... (vezi toată discuția)
Sunt martor la un accident auto fără victime. risc un mandat de aducere dacă părăsesc țara? 24011995 24011995 Buna ziua..Am fost martor la un accident de masina fara victime si nu pot sa ma prezint la instanta pentru ca am parasit tara..Se poate sa se faca un mandat de ... (vezi toată discuția)
Parte civila fgo fgo Buna seara! Acum cca 8 luni am cumparat un PC .... dupa 1 luna am fost sunat de Politie ca ar fi fost furat . L-am dus la Politie si dupa 1 luna am ... (vezi toată discuția)