avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

2 dintre ofertantii participanti la o licitatie deschisa contesta fiecare comunicarea primita, astfel:
- ofertantul X comunicarea prin care i se aduce la cunostinta descalificarea sa o contesta la CNSC
- ofertantul Y comunicarea prin care i se aduce la cunostinta descalificarea sa la tribunal
Nciunul nu contesta altceva decat propria descalificare. In aceste conditii, autoritatea contractanta are obligatia de a informa instanta de judecata despre existenta contestatiei la CNSC, in conditiile in care ambele actiuni au ca obiect major aceeasi procedura de achizitie publica, dar fiecare in parte contesta un alt act administrativ?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 18:27, 23 Decembrie 2010
art.255alin(1^1) OUG 34/2006 În cazul în care cu privire la acelaşi obiect au fost formulate atât contestaţie în faţa Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, cât şi acţiune la instanţa judecătorească, aceasta din urmă, pentru asigurarea unei bune judecăţi, va dispune din oficiu, prin încheiere, întrunirea cauzelor. Încheierea poate fi atacată numai odată cu fondul.

Obiectul contestatiei este acelasi: hotararea comisiei de evaluare.
Comunicati instantei si cealalta contestatie si aceasta va decide daca va intruni cauzele. De asemenea comunicati si CNSC plangerea in instanta.
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2010
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii publice dragandaniel dragandaniel FAC PARTE DINTR-O COMISIE DE LICITATIE PUBLICA .CAIETUL DE SARCINI A FOST FACUT AMBIGU.A FOST DECLARATA O FIRMA CASTIGATOARE O ALTA AFACUT ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns urgent ancabad ancabad Buna ziua, as dori raspuns urgent la o problema privind achizitiile publice si anume: In luna februarie a avut loc o licitatie publica conform oug 34, ... (vezi toată discuția)
Plangere admisa cu privire la anularea deciziei cnsc IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi raspundeti care ar fi calea de urmat in urmatoarea situatie: Un ofertant a depus contestatie in cadrul unei proceduri de achizitie., iar CNSC a ... (vezi toată discuția)