avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi pot ridica permisul de la politie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi pot ridica permisul de la politie?

Buna seara,in vara aceasta am avut un accident soldat cu victime,si mi s-a suspendat permisul 3 luni de zile. doua dintre victime au depus plangere,dar dupa 2 saptamani le-au retras,nicio victima nu a avut mai mult de 58 de zile de zpitalizare.Dosarul s-a incheiat,nu am ramas cu cu pata pe cazier.In prezent,astazi s-au implinit 4 luni de zile de la data cand mi s-a suspendat permisul,data accidentului si as vrea sa stiu daca saptamana asta imi pot ridica permisul de la politie,sau suspendarea se aplica de ;la incheierea dosarului.

Multumesc!
Puteti sa va prezentati la politie sa va ridicati permisul.
Aha....eu credeam ca suspendarea permisului pentru 90 de zile se incepe dupa solutionarea dosarului,



Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2010
dodo_alx17, utilizator
Suspendarea aplicata contraventional,dupa incheierea dosarului penal,incepe de la data cand la care politia a luat cunostinta de solutia procurorului.
Mergeti la politia rutiera si in urma verificarii bazei de date,este posibil sa va fie eliberat permisul suspendat
Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
pai e posibil sa mai stau cu permisul suspendat? #-o
dodo_alx17 a scris:

pai e posibil sa mai stau cu permisul suspendat? #-o


Este posibil sa mergeti la politie sa verificati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare dosar accident rutier. reținere permis sau nu??? Laura634142 Laura634142 In urma cu 20 luni am provocat un accident rutier soldat cu 2 victime cu îngrijiri medicale de 150 respectiv 200 zile. Victimele si-au retras plângerile si ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere in urma unei clasari robertmnx robertmnx Buna seara , Am provocat un accident in noiembrie 2016 cu 1 victima si din cauza ca am oprit masina la 10 metri de producerea accidentului am fost suspect ... (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat ca urmare accident cu vatamare corporala traianim traianim Buna ziua! In urma cu trei luni am avut un accident rutier, pentru care ma fac vinovat, soldat cu vatamare corporala. Mi-a fost retinut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)