avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare neinscris la fisc....ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare neinscris la fisc....ce probleme pot avea,pot face cadastru pe apartament ?

Am incheiat un contract de vanzare-cumparare un imobil(apartament),dar nu l-am inregistrat la impozit,ce se intampla daca il inregistrez dupa 5 ani?
Atunci era perioada cand se transcriau si nu se facea cadastru,este vreo problema cand vreau sa fac cadastru pe apartament pt ca stiu ca nu am fost sa-l transcriu,notarul mi-a spus ca asta este tot nu trebuie altceva???
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer , utilizator 20:03, 23 Decembrie 2010
bunica a platit desi vandu-se cu sotul ei ,nepoatei care nu sa dus la fisc cu contr.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie juridica imobil vechi neintabulat Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Unde este inregistratata situatia juridica a unor terenuri sau case mai vechi ce nu au beneficiat de intabulare? M-ar interesa daca nu au asupra lor ... (vezi toată discuția)
Apartament sub ipoteca Tommy D Tommy D Salutari la toata lumea! Am cumparat o masina in 1998 si am garantat cu apartamentul. Acte peste acte si binenteles ca apartamentul a fost pus sub ipoteca. ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu sa intabulez sotul ca sa vand garsoniera cumparata fara el in 2004? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Am cumparat o garsoniera in 2004. Am inscris-o la fisc si am platit toate impozitele la zi. Am uitat s-o intabulez. Sotul era plecat din tara ... (vezi toată discuția)