avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii registru evidenta salariati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

registru evidenta salariati

Mai este obligatoriu registrul de evidenta al salariatilor scris de mana, daca il avem pe cel electronic/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 5 Mai 2011
Pana la urma trebuie facut acest registru?Eu nu am facut decat Revisal.
1. Vechiul Registru de evidenta a salariatilor era prevazut in HG 247/2003.

2. HG 161/2006 spune:
Art. 11. - Registrele infiintate si inregistrate in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 247/2003 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, cu modificarile si completarile ulterioare, se pastreaza si se arhiveaza de catre angajatori.
Art. 12. - (1) Prezenta hotarare intra in vigoare la data de 1 septembrie 2006.
(2) Pe data intrarii in vigoare a prezentei hotarari se abroga Hotararea Guvernului nr. 247/2003 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 164 din 14 martie 2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

3. Nu vad rostul unui astfel de registru, in paralel cu Revisal, decat daca e un inspector de RU care nu prea are ce face si... intocmeste registre.
tudorvaleriu a scris:

......

3. Nu vad rostul unui astfel de registru, in paralel cu Revisal, decat daca e un inspector de RU care nu prea are ce face si... intocmeste registre.

Eu vad rostul intocmirii unui astfel de registru , in pararel cu REVISAL-ul ;) ... de fapt, acesta se intocmeste de catre persoanele care nu au o evidenta clara a numerelor de c.i.m. date ... am intalnit foarte multe situatii in care mai multi salariati aveau acelasi numar de c.i.m. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul salariatilor cantorcorina cantorcorina Va rog sa-mi spuneti daca pe langa de registrul electronic de evidenta a salariatilor mai trebuie tinut un registru de evidenta a salariatilor in format scris ... (vezi toată discuția)
Registrul general de evidenta a salariatilor avocat33 avocat33 Este totusi obligatoriu registrul general de evidenta a salariatilor?am inteles de la unii comercianti ca nu s-a aplicat inca in practia.va multumesc (vezi toată discuția)
Registru de evidenta ?!!!ca proba hodan i hodan i Cum trebuie sa arate un REGISTRU DE EVIDENTA AL SALARIATILOR pe care il solicit ca proba in instanta conform art34 cm. - Trebuie sa fie inregistrat pe ... (vezi toată discuția)