avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SOMAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SOMAJ

BUNA ZIUA,
as avea nevoie de o informatie ref la posibilitatea de a beneficia de somaj.
Am o vechime in munca de 15 ani,momentan sunt in recuperare de 1 an( ptr neoplasm),in curand ar trebui sa revin in campul muncii,desi medicii nu sunt de acord,din cate stiu este o pers angajata in locul meu pe perioada determinata.
In conditiile astea as putea beneficia de somaj si salarii compensatorii?
in urma cu ceva timp o parte din personal a plecat sub forma descrisa(somaj+compensatorii?)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 22 Decembrie 2010
Ca sa beneficiati de somaj si de salarii compensatorii ar trebui ca raportul dvs de munca sa inceteze pentru motive neimputabile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ContSters194699 ContSters194699 -ce se poate intampla cu o pers care are contractul de munca suspendat din incapacitate de munca (neoplasm),pe o perioada de 1 an si cateva luni atunci cand ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj adimicu adimicu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca am drept de somaj dupa vechime neintrerupta in ultimii an ( contract nedeterminat), dar in care am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Conflictul de drepturi carmen.dochiu carmen.dochiu Firma la care lucrez isi transfera activitatea de vanzari pe alta societate din holding. Echipa . nou angajata nu doreste si preluarea mea, de aceea mi-au ... (vezi toată discuția)