avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare pentru avocati-dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare pentru avocati-dosar penal

am o mare nedumerire.
care poate fi cel mai mare onorariu pe care un avocat il poate solicita intr-un dosar penal -acuzatie talharie?
cu respect
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:02, 24 Decembrie 2010
Exista avocati care au rezultate favorabile intr-o cota atat de mare incat e greu de spus daca sunt mici sau mari.Exista avocati care lumea nu ii plateste si prefera sa riste sa ajunga la inchisoare decat sa ii plateasca...
Povestea cu avocatii care percep onorarii mici si fac lucruri extraordinare exista doar in cazul tinerilor avocati de abia intrati in barou.Asa eram si eu candva...dar aparam doar pe cine vroiam...
Dupa ce avocatii vad cum se prezinta situatia, daca se mentin bine pe rezultate favorabile incep sa isi schimbe optica.

Clientii iubesc avocatii care au onorarii mici si le spun ca trebuie sa isi dovedeasca calitatile.Dupa ce le dovedesc...cauta alti avocati cu onorarii mici pana cand si aceia le vor creste si tot asa...apoi vor cauta altii...

Sunt rare cazurile in care clientul este cu adevarat loial avocatului...mult prea rare...

Exista si avocati cu relatii care au onorarii mici in raport de complexitatea adevarata a cazului...dar si solutia instantei va fi mica ca asteptari... pentru clienti...sau mare ca pedeapsa...daca preferati.
Domnule R.Gabi, sunteti total in afara de lumea avocatilor si nu stiti lucruri esentiale privitoare la profesie si la modul de lucru al avocatiilor.
Exista avocati si judecatori care isi dau seama imediat de valoarea avocatului.
Dar, eu am o vorba...pentru a renunoaste o valoare trebuie sa ai valoare...
Exista si avocati care isi dau seama de valoarea judecatorilor.
Justitia nu este la pamant dar in timp va fi...si criza e de vina, bate-o vina...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Exista avocati care au rezultate favorabile intr-o cota atat de mare incat e greu de spus daca sunt mici sau mari.Exista avocati care lumea nu ii plateste si prefera sa riste sa ajunga la inchisoare decat sa ii plateasca...
Povestea cu avocatii care percep onorarii mici si fac lucruri extraordinare exista doar in cazul tinerilor avocati de abia intrati in barou.Asa eram si eu candva...dar aparam doar pe cine vroiam...
Dupa ce avocatii vad cum se prezinta situatia, daca se mentin bine pe rezultate favorabile incep sa isi schimbe optica.

Clientii iubesc avocatii care au onorarii mici si le spun ca trebuie sa isi dovedeasca calitatile.Dupa ce le dovedesc...cauta alti avocati cu onorarii mici pana cand si aceia le vor creste si tot asa...apoi vor cauta altii...

Sunt rare cazurile in care clientul este cu adevarat loial avocatului...mult prea rare...

Exista si avocati cu relatii care au onorarii mici in raport de complexitatea adevarata a cazului...dar si solutia instantei va fi mica ca asteptari... pentru clienti...sau mare ca pedeapsa...daca preferati.
Domnule R.Gabi, sunteti total in afara de lumea avocatilor si nu stiti lucruri esentiale privitoare la profesie si la modul de lucru al avocatiilor.
Exista avocati si judecatori care isi dau seama imediat de valoarea avocatului.
Dar, eu am o vorba...pentru a renunoaste o valoare trebuie sa ai valoare...
Exista si avocati care isi dau seama de valoarea judecatorilor.
Justitia nu este la pamant dar in timp va fi...si criza e de vina, bate-o vina...

Intotdeauna am apreciat imaginatia dvs bogata,faptul ca va faceti reclama ,dar daca nu va laudati singur,in mod cert trebuie cautat foarte mult pentru a gasi alte persoane care sa fie de acord cu dvs.
Apropiindu-se Sarbatorile de Iarna,este dreptul dvs sa visati ce doriti,drept pentru care va urez si pe aceasta cale,
Sarbatori Fericite !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna sa fii avocat? allyssa allyssa Buna seara. De la intrarea mea pe forum si pana acum, am stat numai pe sectiunea dedicata magistraturii. Insa incepe sa ma tenteze si ideea de avocatura, ... (vezi toată discuția)
Reprezentare politie adi_amariei adi_amariei Buna ziua, as avea nevoie maine de asistenta pentru sustinerea unei declaratii la Inspectoratul judetean de politie Ilfov, cu sediul in Bucuresti, in privinta ... (vezi toată discuția)
Angajare avocat cicio_carina cicio_carina Buna ziua, Am nevoie de un sfat si va rog sa ma ajutati. Trebuie sa angajez un avocat pentru a-l apara pe sotul meu, acuzat intr-un dosar de vatamare ... (vezi toată discuția)