Sunt fiica domnului S.V , in varsta de 60 de ani , in luna august tatal meu a suferit un accident vascular cerebral, la 16 decembrie acumuland 120 zile concediu medical. Dupa fiecare eliberare a unui concediu medical, originalele acestora au fost duse la societatea unde tatal meu a lucrrat pana in ziua cand a avut loc accidentul cerebral. Vazand ca societatea refuza in mod nejustificat plata concediului medical, precum si eliberarea unei adeverinte de salariat necesara pentru depunerea dosarului de pensionare, am tot incercat ba sa intram in audienta la domnul director, ba sa facem cerere scrisa..Ne lovim numai de refuzuri, cererile nu ne sunt inregistrate din motivul ca persoana X , care are aceasta atributie de a inregistra documentele nu este acolo. Acum 2 zile, am aflat ca ei de fapt au pierdut in mod misterios toate concediile medicale din perioada 1 octombrie-16 decembrie 2010, tatal meu figurand cu absente nemotivate din data de 1 octombrie pana in prezent. Ieri 22 decembrie , am dus la societate duplicatele concediilor medicale, dar primirea si inregistrarea documentelor ne-a fost refuzata din motivul ca persoanele care ar putea face acest lucru nu sunt de gasit . Am trimis documentele prin fax cu confirmare de primire, am sunat la societate si mi s-a spus ca documentele nu au fost primite. Nu stim ce sa facem, cum sa procedam . Am nevoie de indrumare . Va multumesc anticipat