avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract de cesiune a proprietatii intelectuale
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract de cesiune a proprietatii intelectuale

Buna ziua

Am incheiat un contract de cesiune a proprietatii intelectuale la 1 noiembrie 2010.
De la firma unde lucrez mi s-a spus in luna decembrie ca trebuie sa ma duc la CAS si sa platesc contributia aferenta. Am inteles ca pentru a putea plati trebuie sa inchei un contract cu casa de asigurari de sanatate (CAS). Cum trebuie sa procedez pentru a face acest contract?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 08:54, 28 Decembrie 2010
Buna ziua,

Pentru a incheia un contract cu casa de sanatate trebuie sa completati un formular pe care-l gasiti fie la sediul lor, fie online - pe site-ul lor. Apoi il depuneti impreuna cu actele cerute de ei si ...gata.
Succes in continuare! Si la cat mai multi ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la asigurari sociale ContSters175859 ContSters175859 Buna ziua. . .Sunt nou venita pe acest site si felicit echipa de moderatori pentru munca depusa in folosul. . .celor multi si nestiuti ! Am 56 de ani, ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar concedii medicale EUROC EUROC daca nu am avut in sold nimic la 31 ianuarie ,si am de recuperat de la fnuass,dar nu a fost depusa cerere de restituire ,cum fac declaratia? In declaratie la ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii pe venit in strainatate raverg raverg Buna ziua, Sa va expun problema mea: am inceput sa lucrez inca din luna mai cu o agentie de comunicare din Germania. Ei doresc sa imi faca contract de ... (vezi toată discuția)