ma numesc marian,si sunt noul presedinte al unei asociatii de proprietari,in cursul mandatului meu am fost informat verbal de catre cenzorul asociatiei ca noi ca asociatie avem contract pentru ridicarea gunoiului cu sc supercom sa.Asociatia achita lunar factura catre dansi si noi ca asociatie avem un bonus din partea lor care nu apare in actele contabile ale asociatiei noastre[bonusul se da in mana],eu vreau ca presedinte ca acel bonus primit sa-l redistribui catre[saci,galeti,mopuri,dero,becuri,etc.]dar domnul cenzor mi-a dat un raspuns in scris care spune citez: BONUSUL LUNAR AL SUPERCOM SA ESTE ACORDAT PERSOANEI CARE ACHITA LUNAR FACTURA,ADICA D-MNEI CONTABIL-CASIER AL ASOCIATIEI SI ARE CA SARCINA DE SERVICIU ACHITAREA FACTURILOR CATRE FURNIZORI. BONUSUL NU ESTE ACORDAT ASOCIATIEI DE PROPRIETARI CI UNEI PERSOANE FIZICE ASTFEL CA NU PUTETI DISPUNE[DVS. SAU COMITETUL EXECUTIV] ASUPRA ACESTUIA,FIIND CONTRAR LEGII CONTABILITATII. INVATATI-MA CE RASPUNS SA-I DAU CENZORULUI SI CUM POT LUA ACEL BONS,VA MULTUMESC
Ba se acorda , in functie de factura . Eu platesc cam 760 lei lunar si primesc 30 lei iar de Craciun am primit 70 .Stiu ca se dau doar celor care platesc la casieriilor lor , sau poate ma insel.