avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motiv divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motiv divort

Sunt casatorita din 2007 si am un copil de un an.Locuim cu mama iar intre ea si sotul meu sunt certuri grave astfel incat nu mai pot locui impreuna.Eu trebuie sa raman alaturi de mama care este bolnava.As vrea sa divortez dar nu stiu daca este posibil in conditiile acestea.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:52, 28 Decembrie 2010
nu inteleg femeile astea care pun mai presus de familia lor..linistea mamei.poate sotul a vazut asta si e gelos pe mama dvs.v-ati pus intrebarea cum se simte cand vede ca in loc sa va gand la el va ganditi la mama dvs?de ce va mai casatoriti,mai faceti si copii daca nu va puteti desparti de parinti?
Din nefericire,fara pic de malitiozitate,sunt persoane,care desi se casatoresc legal cu partenerii lor,raman "mai casatorite" cu parintii lor.
Din pacate ,exista si oameni slabi,fara putere de reactie,vesnic aflati "la remorca" unui parinte autoritar in trecut,poate si in prezent sau a unui parinte care profita de "slabiciunea"propriei odrasle si "mimeza" intr-un mod"convingator" nevoia sprijinului.
Din punct de vedere juridic,daca sotul dvs este o persoana inteligenta si se va opune la desfacerea casatoriei,face probe ca nu exista motive de despartire,dvs nu puteti opune ca proba in divort,nevoia mamei de ajutorul dvs.
Daca sotul dvs,doreste sa isi mentina familia ,asa ar trebui sa faca.
De fapt,aceasta motivatie a dvs ,in afara de faptul ca este usor hilara si stranie,dovedeste o lipsa neta de maturitate.
Probabil ca mai trebuia sa asteptati sa va maturizati pentru a va putea casatori si da nastere unui copil,pe care il"jertfiti" cu usurinta "pe altarul nevoilor mamei"
Este pacat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsire domiciliu. după căsătorie am cumpărat un autoturism ... Puyan Puyan Părăsire domiciliu. După căsătorie am cumpărat un autoturism cu soția care s-a trecut pe numele meu. după un an de zile același autoturism a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere cand parintii divortati locuiesc impreuna sinocreea sinocreea Buna ziua, se poate sa se fi discutat si sa existe pe forum un raspuns la intrebarea mea, dar recunosc ca nu prea am gasit sau nu am stiut sa caut mai ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihologica LoredanAAAAA LoredanAAAAA Buna ziua! Am si eu o problema...sunt intr-o relatie de 5 ani cu un barbat..amandoi suntem divortati(eu de 12ani si el de 5ani-in momentul in care ne-am ... (vezi toată discuția)