avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale imi pot lua bani inapoi de la stat?????????
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

imi pot lua bani inapoi de la stat?????????

buna ziua.
vas ruga sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns:mi-am cumparat o amsina din germania si am facut toate actele am platit taxa si mai tot ce trebuie,in afara de faptul ca ieri am fost sa bag masina la impozit dar la ora 13-30 nu mai era nimeni acolo si din aceasta cauza nu cred ca mai pot sa o inscriu pentru ca mie imi expira r.a.r pe 28-12-2010 ......mai pot lua bani inapoi cu care am platit taxa????????pentru ca daca imi expira r.a.r. si nu am inscris-o trebuie sa o iau de la capat si chiar nu mai am bani sunt dator vandut.....astept un raspun .va multumesc......sarbatori fericite...
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 17:20, 25 Decembrie 2010
27 si 28 decembrie sunt zile lucratoare, cu program normal si puteti declara masina la serviciul venituri, impozite si taxe..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea in romania a unui autovehicul din spania adrian-remus adrian-remus SALUT! INCEP PRIN A SPUNE CA SUNT PROPRIETAR DE 2 ANI A UNUI AUTOVEHICUL FORD (vechimea lui este de 4ani) SI AS VREA SA-L INSCRIU IN ROMANIA , DAR NU STIU CE ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare dificila! dianthus2rt dianthus2rt Buna seara. Am si eu o problema. In datade 3 mai am cumparat un autovehicol, am facut acte de vanzare/cumparare, am achitat pretul masini, in targ mi sa facut ... (vezi toată discuția)
Dubla impozitare pentru o masina LaurentiuTM LaurentiuTM Am o intrebare, daca ma poate cineva ajuta. Sunt in Germania de 1 an de zile, am masina inscrisa in Romania cu toate taxele platite la zi. Am fost oprit la ... (vezi toată discuția)