avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere ilegala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere ilegala

in urma unei concedieri ilegale am dat in judecata patronul dar am pierdut.acum fac contestatie ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 4 Martie 2011
Nu cred ca un avocat bun poate castiga sau garanta castigarea unui litigiu.
daca am acte care pot demonstra ce spun nu ar trebui sa castig garantat??? atunci de ce mergem la tribunal sa ne certam in continuare sau sa ne demonstram nedreptatea?
alesandraalesia a scris:

daca am acte care pot demonstra ce spun nu ar trebui sa castig garantat??? atunci de ce mergem la tribunal sa ne certam in continuare sau sa ne demonstram nedreptatea?

La tribunal merg doua sau mai multe persoane care sunt sigure fiecare ca are dovada ca dreptatea este a lui. Nenea judecatorul este platit sa spuna cine are dreptate. Nici un avocat nu poate asigura clientul ca judecatorul va zice ca el si nu ca celalalt.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
adelaida_07, utilizator
alesandraalesia a scris:

Nu intotdeauna cel care considera ca are dreptate si castiga litigiu ... nimeni nu poate garanta castigarea unui proces oricat de bun se crede in materia respectiva.
ne mai trebuie justitie??
care mai este rolul avocatului???

Alte discuții în legătură

Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)
Admis contestatie la executare , la recurs conelia anghel conelia anghel Am o sentinta definitiva si irevocabila a tribunalului (recuratat de CAB) pronuntata in 06.03.2012 si nepusa in aplicare de buna voie ( reintegrare pe post). ... (vezi toată discuția)
Concedire abuziva, daune morale nu ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As incepe sa va spun ca este incredibil ce se intampla cu justitia din Romania(Brasov).Am luat astazi sentinta de la tribunal fiind implicat in ... (vezi toată discuția)