avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandatul de arestare international
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandatul de arestare international

As dori sa stiu daca ma puteti ajuta in ce consta urmarirea prin Interpol. Care sunt pasii care ii fac ei. Sau care sunt metodele prin care ei cauta persoana data in urmarire prin Interpol

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:52, 29 Decembrie 2010
Este la latitudinea organelor judiciare acest aspect.
Daca este vorba despre o persoana care a mai avut probleme cu legea,despre o persoana periculoasa si din multe alte considerente,nu vad de ce nu ar lua aceasta masura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte furt in germania CristinelI CristinelI buna ziua, va rog eu mult sa ma ajutati cu o problema. un prieten foarte bun de-a meu a fost plecat acum 2 saptamani in germania, in vacanta, si a furat ... (vezi toată discuția)
Persoana urmarita maria1945 maria1945 Cum poate afla o persoana care este pusa sub urmarire generala pe teritoriul Romaniei, daca este urmarita si international?( sau interpol)? Multumesc (vezi toată discuția)
Urmarire internationala dyenutza dyenutza am si eu o rugaminte la dumneavoastra...am o cunostinta care a luat o pedeapsa de 4 ani cu executare pt furt calificat...si a reusit sa plece din tara pana sa ... (vezi toată discuția)