avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa pentru un bun furat?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa pentru un bun furat?

Unei firme i se poate cere intrarea in insolventa pentru un autoturism achizitionat in sistem leasing si de care a fost deposedata prin inselaciune? Evident firma nu a mai platit ratele de leasing din acel moment. Firma de leasing a reziliat contractul si face cerere de intrare in insolventa pentru firma debitoare.
Ce metode ar avea firma debitoare pentru a amana solutionarea dosarului de insolventa pana la finalizarea dosarului penal si recuperarea prejudiciului?
Cel mai recent răspuns: florindbro , utilizator 19:19, 2 Ianuarie 2011
cereti suspendarea dosarului .
daca datorati suma nu vati sanse decastig.luati legatura cu un avocat
In baza carui articol de lege pot cere suspendarea?
Sumele datorate efectiv sunt doar 2 facturi care nu depasesc valoarea prag pentru intrare in insolventa, dar daca se cere valoarea intregului autoturism atunci aceasta valoare este depasita cu mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs insolventa florindbro florindbro Recursul in cadrul insolventei suspenda executarea. Daca da, in ce cazuri? (vezi toată discuția)
Probleme cu lichidatorul iulianavoicu iulianavoicu sunt creditoare intr-un proces de insolventa, lichidatorul a gasit o masina la firma debitoare (care era pe leasing), care a fost predata conform unui contract ... (vezi toată discuția)
Insolventa - schimbare administrator judiciar Daniela Sogor Daniela Sogor Buna seara, Sunt administratorul si asociatul unic al unei societati pentru care am depus in august 2010 cerere de intrare in insolventa, procedura generala. ... (vezi toată discuția)