Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

adelaida_07 
	    	Utilizator

adelaida_07 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

criss_ina60 
	    	Utilizator

criss_ina60 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Leocan	                   

Buna ziua In data de 24 ianuarie am fost la munca, iar seara seful meu a tipat la mine si mi sa facut rau am lesinat, am cazut jos cu tot cu tel si sa ... (vezi toată discuția)
	                    Leocan	                   

Buna ziua In data de 24 ianuarie am fost la munca, iar seara seful meu a tipat la mine si mi sa facut rau am lesinat, am cazut jos cu tot cu tel si sa ... (vezi toată discuția)

eduard edy	                   

inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca  si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)
	                    eduard edy	                   

inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca  si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)

LillLee	                   

buna! ma numesc lili si as avea si eu o problema dak se poate sa ma ajutati va rog. Astazi mi s-a comunicat k ma concediaza, concedierea venind in urma ... (vezi toată discuția)
	                    LillLee	                   

buna! ma numesc lili si as avea si eu o problema dak se poate sa ma ajutati va rog. Astazi mi s-a comunicat k ma concediaza, concedierea venind in urma ... (vezi toată discuția)