Pot sa-mi infiintez un PFA pentru activitatea de audit financiar? Am in vedere ca OG 44/2008 la art. 1 alin. 3 spune ca "nu se aplica acelor activitati economice pentru care legea a instituit un regim juridic special, anumite restrictii de desfasurare sau alte interdictii", iar la activitatea de audit financiar am inteles ca codul CAEN trebuie sa fie unic
sincer vorbim degeaba pentru ca practic sunteti exact ca un PFA privind fiscalitatatea doar ca nu obtineti CUI de la ONRC ce de la FINANTE cu dovada de la ORGANIZATIA de profesie liberala din care faceti parte, in plus sunteti scutita si de casa de marcat fiscala dezavantaj cotizati din veniturii la organizatia care va autorizeaza, PRACTIC aveti stapan cui ii dati socoteala si va poate trage de urechii oricand, a urma o profesie liberala e ca si un caine cu stapan, din pacate el hotaraste si te limiteaza in libertate, de ce se omoara totii sa ajunga caini cu stapani nu inteleg:)) poate ma lamureste cineva cand D-zeu ne a lasat liberi! practic prin profesia liberala am ierahizat stapanii-capete incoronate pe banii nostri: (( frumos am ajuns
Profesii libere
gabor elena
buna.as dori sa stiu daca activitatea pe care o desfasor se incadreaza in categoria profesii libere sau[liberale]si anume cod caen5630,venituri comerciale pe ... (vezi toată discuția)