avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vechime munca PRIMA CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vechime munca PRIMA CASA

La multi ani!...si sarbatori fericite.:)
In legatura cu programul PRIMA CASA, prietenul meu are o vechime totala pe cartea de munca de 5 ani, apoi o intrerupere de 2 ani (motive de sanatate, "comoditatea" angajatorilor...etc) pe cartea de munca, doar in ultimele 2 luni s-a inceput trecerea salariului minim pe economie pe cartea de munca.
Impreuna cu un codebitor ar putea beneficia de acest program pentru achizitia unei garsoniere...la un pret convenabil?...pana in 35000E
Multumesc
Cel mai recent răspuns: maxia , utilizator 12:04, 5 Ianuarie 2011
ma indoiesc ca banca va accepta sa acorde credit in conditiile expuse de dvs.
Si daca ar avea 6 luni pe cartea de munca, ar fi o solutie?
sau ar trebui sa aiba 1 an (inainte sa aplice pentru credit) pe cartea de munca?

O zi buna.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit prima casa-legalitate clauze contractuale sebi7 sebi7 In contractul de credit de la Banca Romaneasca apare urmatorul articol: \"Art. 18– ALTE PREVEDERI 1. In cazul in care intervin modificari, ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa adi_botor adi_botor Sper ca postez in aria care trebuie. Sa zic ca as vrea sa fac un credit prin programul Prima Casa, dar eu am deja rate la 4 banci in valoare de ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari draguta58 draguta58 Un salariat cu o vechime totala in munca peste 5 ani, cu salariul minim brut pe economie de 900 de lei, ar trebui sa beneficieze si de spor vechime. Unitatea ... (vezi toată discuția)