avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... declaratie notariala proprietate auto, proprietar de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

declaratie notariala proprietate auto, proprietar de negasit

Sunt in posesia unui automobil inmatriculat cu numere vechi, singurul act pe care il am este o copie a unui talon din anul 1991, in care este specificat numele proprietarului. Este posibil sa ma duc la un notar si sa declar pe proprie raspundere ca am cumparat aceasta masina de la proprietar, si ca acest act sa tina loc de act de proprietate? Mentionez ca nu mai dau de om, s-a mutat de mult de la adresa.
Cel mai recent răspuns: gabrielleanca , utilizator 15:54, 29 Decembrie 2010
Buna ziua !
Nu rezolvati problema astfel ; Ganditi-va ca proprietarul trebuie sa plateasca la zi impozitul aferent ....
Imposibil sa nu il gasiti pt a definitiva actele , este si in interesul acestuia ...
este posibil ca proprietarul sa-l fi scos de la fisc. sau poate a murit, nu stiu. Cum pot sa-i legalizez situatia ca fiind al meu?
daca nu poti face dovada cu vreun act de dobandire al vehiculului (cumparare, mostenire, donatie, etc), in niciun fel. ar mai fi la tribunal, cu martori care au participat la cumparare, dar tot trebuie sa-l gaseasca pe vanzator...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism Popesku Popesku Buna ziua, anul trecut am vandut auto personal, am facut contract de vanzare cumparare, i-am dat talunul si cartea , apoi am trimis fiscalul la o adresa ... (vezi toată discuția)
Act vanvare_cumparare auto TIBERIU K TIBERIU K Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal - inmatriculare auto arnin arnin Buna ziua, Rog ajutor. Am urmatoarea problema: Am fost intr-o alta localitate pt a cumpara un autovehicul. Am incheiat un contract de vanzare cumparare, ... (vezi toată discuția)