avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notari stagiari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notari stagiari

Buna ziua,
Cunoaste cineva vreun notar public in orasul Bacau care accepta notari stagiari?(sau mai bine zis ce sume se mai vehiculeaza pentru ca un notar public sa te ia ca si notar stagiar?)
Nu stiu daca te mai intereseaza subiectul "notari stagiari"...pentru ca deja cererile au fost depuse si aprobate la Camera Notarilor Publici Bacau,pentru examenul din septembrie 20011.Sunt notar stagiar de anul trecut,in Bacau.Intr-adevar,e foarte greu de intrat.Si nu ma refer doar la faptul ca trebuie sa inveti pe examen,dumnezeieste,dar sa gasesti notar care sa te ia in stagiu e o problema.Nu o sa iti zica nimeni,niciodata,nimic,la Camera referitor la ce notar ia stagiari.Gasesti foarte "greu" unul,si trebuie sa il cauti tu.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
Anca Floares, Notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizul unui notar public evadne24 evadne24 Cum se poate obtine avizul unui notar public , pentru înscrierea la examenull pentru dobândirea calităţii de notar stagiar ? Este greu de obtinut? (vezi toată discuția)
Profesie dorită vreausafiujurist vreausafiujurist Pentru cei care lucrati in domeniu, va rog. Sunt un tanar ce tocmai a luat bacalaureatul cu nota 9.20 ( am invatat doar o luna pentru bac ) si as avea nevoie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa devin avocat adrianctn adrianctn Buna ziua, Doresc sa imbratisez profesia de avocat si va rog sa imi explicati pasii necesari ce trebuie urmati pentru a deveni avocat. In urma ... (vezi toată discuția)