avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Mama a mostenit de la parinti un teren si a decedat intre timp. Suntem 4 frati si tata. Doresc sa stiu cum se imparte aceasta mostenire intre noi fratii si daca tata are vreun drept la mostenirea din partea mamei si eventual procentele!!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DIANA HANDRA CALUGAR , 14:11, 12 Decembrie 2008
da, tatal dumneavoastra poate sa va doneze partea sa, divortul nu afecteaza insa partea dumneavoastra legala de mostenire la care aveti dreptul, potrivit legii, dupa decesul unuia sau a ambilor parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire mostenire bond25 bond25 Buna seara, bunicii mei au decedat, mama este unicul mostenitor (a mai avut un frate, dar a decedat acum 10 ani, fara copii, a fost insurat). Mama a facut ... (vezi toată discuția)
Mostenirea de la tata vitreg katalyna_03 katalyna_03 Buna, Cand aveam 2 ani mama s-a recasatorit cu tata (vitreg) care avea si el 2 copii pe atunci si impreuna, mama cu tata ( vitreg) au mai facut un copil. Acum ... (vezi toată discuția)
Mostenire...ajutorr elisabeta11 elisabeta11 buna ziua!! In urma decesului tatalui vreau sa deschid taxa de succesiune, mama traieste,si suntem 5 frati.... intrebarea mea este: cat la suta din ... (vezi toată discuția)