avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura oct-nov 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura oct-nov 2011

Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? #-oCodul civil si cel penal intra in vigoare la 1 octombrie 2011 in cf cu legile de punere in aplicare a acestor coduri. Daca nu mai schimba nimic ar trebui sa ne pregatim dupa noile coduri penal si civil. Dar ce facem cu procedura penala si civila? E cineva informat cu privire la acest coduri mai bine zis stie cineva daca au fost prezentate de guvern Parlamentului legile de punere in aplicare ?
Cel mai recent răspuns: crisalida_77 , utilizator 19:43, 19 Ianuarie 2011
asta chiar e un mister la cum si ce ritm voteaza parlamentarii.
Mister....
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
andymaurul, utilizator
:))...imaginati-va confuzia judecatorilor cand vor solutiona cauzele......#-o
Haos va fi si la recalcularea pedepselor celor condamnati definitiv....aplicarea legii penale mai favorabile...
Exista pe undeva (pe oriunde) proiectele de lege prin care se pun in aplicare noile coduri de procedura penala si civila ptr a vedea data de intrare in vigoare ? S-au nici macar nu vorbim de faza de proiect? Daca stie cineva....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011 ContSters186948 ContSters186948 Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un \"camp de bataie\", am deschis un nou subiect. va ... (vezi toată discuția)
Csm- noutati in recrutarea magistratilor 2011,2012 ContSters183619 ContSters183619 Pe siteul CSM-ului recent a fost postata noua modalitate de recrutare: 1) -pe viitor, pentru cei cu 5 ani vechime, examenul se va organiza impreuna cu cei ... (vezi toată discuția)
Noile coduri GABRIELA BULAU GABRIELA BULAU vor intra in vigoare noile coduri ???????X-( (vezi toată discuția)