avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG nr.123/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG nr.123/2010

Publicata in Monitorul Oficial nr.888/30.12.2010 , abroga de la 01.01.2011 Legea nr.130/1999 - republicata, cu exceptia articolelor 2-16 care se abroga de la 01.02.2011.
Cel mai recent răspuns: Dorina Tarcea , Consultant resurse umane 07:39, 11 Februarie 2011
Stie careva care va fi procedura de ridicare a Carnetelor de munca de la ITM pt a fi inmanate salariatilor? Poate a intrebat cineva vreun inspector ITM..."dispar" inspectorii ITM, de la cine la vom ridica, de cand, etc?
mda, imi exprim si eu nedumeririrea #-o
daca tot au emis acest act de abrogare, puteau clarifica legal si ce acte raman de depus in ianuarie
Logic, se depun acte care privesc actiuni din dec 2010, dar alte acte/ decizii din 2011 chiar nu isi mai au rostul.
Nu inteleg de ce nu au facut precizari exacte...? De ce oare e asa greu sa faca treburile bine ? #-o

care va fi procedura de ridicare a Carnetelor de munca de la ITM pt a fi inmanate salariatilor?

fiecare firma va primi un "numar de ordine", adica o data la care sa vina sa ridice cartile de munca; se va incheia un proces verbal tip de predare primire intre ITm si firma.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
procesul de eliberare a cartilor de munca nu se face de azi pe maine ci va dura destul de mult timp, asa ca nu disperati, va exista o procedura de eliberare mai mult ca sigur iar inspectorii de munca nu vor "disparea". si chiar daca ar fi preluati toti la compartimentul de control ar ramane macar o persoana care sa gestioneze arhiva, in situatia in care aceasta nu va fi preluata de alta institutie.
deocamdata suntem in luna ianuarie, inca se preiau acte aferente anului 2010, deci sa nu ne grabim sa tragem concluzii. rabdare, putintica rabdare!!
La documente utile am sa pun un comunicat de la ITM Buc., privind procedura de predarea carnetelor de munca
ok, astept.
:)

Alte discuții în legătură

Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator? aly_yoana aly_yoana Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator? Va rog sa detaliati. (vezi toată discuția)
Inregistrare decizie itm toy_story toy_story Buna seara, Din ianuarie 2011, deciziile de incetare ale CIM, acte aditionale etc, se mai inregistreaza la ITM? Multumesc (vezi toată discuția)
Se desfiinteaza itm-ul ? me.elena me.elena Buna seara Se pare... , asa cum am aflat din unele surse ca incepand cu 01.01.2011 nu se mai duc statele, declaratiile si contr de munca (precum si incetari ... (vezi toată discuția)