avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... fertilizare in vitro
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

fertilizare in vitro

as dori sa stiu unde se poate inscrie in programul de fertilizare in vitro al guvernului sau mai multe date
Cel mai recent răspuns: SOSInfertilitatea , utilizator 12:41, 22 Aprilie 2012
In sedinta de Guvern din 28 decembrie 2010 a fost aprobata initierea Subprogramului pentru fertilizare in vitro si embriotransfer, prin care se asigura fonduri pentru cuplurile hipofertile, a caror singura sansa de a avea copii este reproducerea umana asistata medical.
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
cristidinu1974 a scris:

as dori sa stiu unde se poate inscrie in programul de fertilizare in vitro al guvernului sau mai multe date


Buna ziua.

Puteti gasi informatii despre hotararea de guvern privind instituirea Subprogramului pentru FIV, aprobata in sedinta de guvern in urma cu cateva zile, pe site-ul Asociatiei SOS Infertilitatea, care de altfel a desfasurat campania de advocacy ce a condus la aceasta masura - www.infertilitate.com

Informatiile oferite de Freelis nu mai sunt de actualitate, fac referire la o tentativa de acelasi gen de anul trecut, care a fost abandonata. Atunci au fost doar vorbe din partea Ministerului Sanatatii, acum este o hatarare de guvern aprobata. Dar va dura pana la implementare. Deci deocamdata nu poate fi vorba de inscrieri in program.

Numai bine!

Echipa de voluntari SOS Infertilitatea
Toate detaliile sunt pe forumul SOS Infertilitatea [ link extern ]

Mult succes!


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama surogat, tata biologic cetatean roman si sotia tatalui cetatean candian, cum adoptam copilul? Vortex91 Vortex91 De mai bine de 7 ani eu si sotia tot incercam sa facem un copil. Am ajuns la punctul in care sigura solutie este sa folosim o mama purtatoare/surogat. Noi ... (vezi toată discuția)
Premierã în justiþie! fãrã nicio lege în domeniu, o femeie a fost declaratã mamã naturalã a copiilor nãscuți de sora ei  Lăzăruţiu Lucian Lăzăruţiu Lucian O femeie care nu a mai putut naşte copii din cauza unor probleme de sănătate, a fost recunoscută ca mamă naturală a doi gemeni concepuţi de femeie şi ... (vezi toată discuția)
Doamna pivniceru freeanifer freeanifer Intreb ca unul care nu se pricepe la justitie...De ce nu se intruneste CSM pentru validarea d-nei Pivniceru ? (vezi toată discuția)