avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot beneficia de CIC daca sunt administrator si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot beneficia de CIC daca sunt administrator si asociat intr-o firma?

Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 18:12, 13 Aprilie 2008
Nu exista o astfel de modificare, de fapt nu exista o astfel de lege. Libertatea muncii si dreptul la munca sunt garantate. Nu are cum angajatorul sa refuze reinceperea activitatii angajatului care vine din cic.
Consider ca aveti dreptul la cic , indiferent daca sunteti admin cu cim- la srl - sau cu mandat - la sa, cu conditia ca banii privind impozitul pe venit sa se fi virat in ultimele 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil mihaela ramona mihaela ramona Buna ziua, Eu tot nu sunt lamurita. Spuneti-mi va rog, daca lucrez la o firma cu conventie civila, in care se plateste 16%impozit si 6,5 contributia la ... (vezi toată discuția)
Cic si srl mibut mibut Buna ziua, Sunt in CIC de 1 an si 9 luni, in mai putin de 3 luni ar trebui sa ma intorc la serviciu. As vrea sa-mi infiintez un SRL si sa incep o ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingrijirea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani nicoletatrenea nicoletatrenea buna ziua am o intrebare legata de ingrijirea copilului pan al a2 ani, si anume daca beneficiez in cazul in care firma la care lucrez nu a platit ... (vezi toată discuția)